سازمان و شرکت دیجیتال
چیستی؟ چرایی؟ و چگونگی؟ تحول دیجیتال در یک سازمانی!
چیستی؟ چرایی؟ و چگونگی؟ تحول دیجیتال در یک سازمانی!
چیستی؟
اوج استفاده از واژه تحول دیجیتال در لایه های اجتماعی و علی الخصوص در سازمان و کسب و کارها، از زمان شیوع و همه گیری کرونا ویروس آغاز شد! زمانی که با گسترش تلفن های همراه هوشمند بخشی از شکاف دیجیتال از نوع دسترسی کاهش یافت و با افزایش کاربردهای شبکه ها و رسانه های اجتماعی، اقشار مختلف مجال مطالعه ی گسترده و در عین حال سطحیِ علوم متعدد را پیدا نمودند که ماحصل آن به کاهش شکاف دیجیتال از نوع آگاهی علی الخصوص در زمینه سواد مجازی و رسانه ای منتهی گشت! بحث کاهش شکاف دیجیتال از نوع آگاهی و دسترسی، زمینه ساز تغییر ذائقه بشر امروزی شد! بشری که ترجیحات خود را قبل از همه گیری کرونا ویروس به سمت ارتباط حضوری، کارپردازی حضوری، خرید حضوری و... سوق داده بود، پس از کرونا ویروس تغییر سلیقه داد و عادت رسانه ای خود را معطوف به ارتباط و تعامل غیرحضوری کرد. از این روست که در عصر حاضر ضرورت و اهمیت پرداختن به موضوع تحول دیجیتال سازمانی، به مسأله اول مدیران تبدیل شده است. مدیران عصر کنونی به دنبال فناوری های کلیدی از جمله تکنولوژی هوش مصنوعی (AI)، تکنولوژی اینترنت اشیاء (IOT) و تکنولوژی پاسخ سریع (Quick Responce) هستند تا بتوانند در مکان و زمانی مناسب، پاسخی متناسب به مخاطب غیرحضوری خود ارائه نمایند.
چرایی؟
ضرورت و اهیّت تحول دیجیتال:
- امکان درآمدزایی و خلق ثروتی بیشتر
- امکان تعمیم برند در جهت رشد و توسعه بیشتر آن در اذهان عمومی
- امکان پیشی گرفتن منحنی تغییرات سازمان، در مقایسه با رفتار رقبا
- امکان تطبیق دهی خدمات، با عادات و فرهنگ رسانه ای گروه های هدف
چگونگی؟
از آنجایی که سنجه های تحول دیجیتال برای هر سازمان، کسب و کار و یا شرکتی، متفاوت از دیگری به نظر می رسد، تعیین یک نسخه برای ایجاد تحول دیجیتال در تمام سازمان ها امری بیهوده و ناکارآمد خواهد بود!
با این حال ما تحول دیجیتال را به عنوان ادغام تکنولوژی پاسخ سریع (Quick Responce) در تمام زمینه های یک کسب و کار که منجر به تغییرات اساسی در نحوه ارتباط دهی سازمان به گروه های هدف خود و ارتباط گیری سازمان با گروه های هدف خود و همچنین نحوه ارائه ارزش به مشتریان است باز تعریف می کنیم و به پشتوانه ی تیم اجرائی دارای سوابق درخشان در زمینه نرم افزارهای سازمانی که شاخصه فعالیت هایش را در ایده پردازی خلاق و کاربردی مبتنی بر فناوری ثبت انحصاری شده ی IPSP بنا نهاده است، پاسخگوی هر نوع درخواست در زمینه ایجاد تحول دیجیتال سازمانی بوده و هستیم
پیشنهاد مشخص
ایجاد تحوّلی دیجیتال از جنس؛
بِرَند تاچ پوینت الکترونیک سازمانی
ضمن تشکر از اختصاص زمان ارزشمندتان برای مطالعه مستند حاضر، به اطلاع می رسانیم؛ انواع خدمات مبتنی بر فناوری کیوآرکدهای تصویری (IPSP) مورد درخواست سازمان ها از این مرکز، شامل موارد ذیل بوده:
سامانه های تولید و لانچ شده:
سامانه سهام ( سامانه هوشمند اصناف و مشاغل )
سامانه مانا (معرفی الکترونیک نامزدهای انتخاباتی )
سامانه دانا ( درخواست امداد و نجات اتومبیل )
سامانه آشنام (آلبوم شهداء نهضت انقلاب و مقاومت)
سامانه پینز (سرویس حمل و نقل مدارس و شرکت ها)
سامانه مهد (معلم هوشمند دانش آموز)
سامانه های در حال تولید:
سامانه کاپ (احراز اصالت کالا، اعتبارسنجی و پشتیبانی)
سامانه تارا ( تکریم الکترونیک ارباب رجوع ارگانی)
سامانه پناه ( پایش، نظارت و ارزیابی هوشمند کارکنان )
شما علاقمندید در کدام واحد یا معاونت سازمان یا شرکتتان تحول دیجیتال ایجاد کنید؟