متن حکم انتصاب شهید ستاری به فرماندهی نیروی هوایی ارتش به شرح زیر است:
«زمان: ۱۰ بهمن ۱۳۶۵ / ۲۹ جمادی الاول ۱۴۰۷
مکان: تهران، جماران
موضوع: انتصاب فرمانده نیروی هوایی ارتش
مخاطب: خامنهای، سید علی (رئیس جمهور و رئیس شورایعالی دفاع)
[بسم الله الرحمن الرحیم. مقام معظم رهبری انقلاب و فرماندهی کل نیروهای مسلح حضرت امام خمینی - مد ظله العالی. با اظهار قدردانی از خدمات سرکار سرهنگ هوشنگ صدیق در طول تصدی فرماندهی نیروی هوایی، شورایعالی دفاع در اجرای مفاد اصل ۱۱۰ قانون اساسی، انتصاب سرکار سرهنگ منصور ستاری را به فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به آن حضرت پیشنهاد میکند. ۱۰/۱۱/۶۵ - سید علی خامنهای، رئیس جمهوری و رئیس شورایعالی دفاع]
بسمه تعالی
با تقدیر و تشکر از خدمات سرکار سرهنگ هوشنگ صدیق با پیشنهاد مذکور موافقت میشود.
۱۰ بهمن ۶۵
روح الله الموسوی الخمینی»
دوران مسئولیت شهید ستاری در سمت فرمانده نیروی هوایی ارتش بسیار پربار و مهم بود و او در این دوران تحولات شگرفی را در نیروی هوایی ارتش ایجاد کرد. ابداعات و ابتکارات شهید ستاری در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن در تجهیزات و سیستمهای راداری و پدافند بوجود آمده همه حاصل افکار و ایدههای ستاری بود، تشویقها و تقدیرهای متعدد در سوابق خدمتی او، دریافت دو مرحله نشان درجه ۱ فتح و تهیه و تدوین کتاب جنگ الکترونیک همه نشانگر منحصر به فرد بودن شخصیت علمی و فنی اوست.
مدیریت شهید ستاری در مقام فرماندهی نیروی هوایی ارتش مدیریتی کارا بود. هدایت، نظارت و کنترل دقیق امور از رموز موفقیت او در دوران تصدی فرماندهی نیروی هوایی ارتش بود. او هرگاه مسئولان را در اجرای دستورات خود ناتوان میدید شخصا دستور صادره را در مقابل چشم کارکنان انجام میداد تا اجرایی بودن دستور صادر شده را به آنان تفهیم کند و به این وسیله کادر زیردست خود را مجاب به اجرای دستورات میکرد.
شهید ستاری چه اقدامات مهمی را در نیروی هوایی ارتش انجام داد؟تأسیس دانشگاه علوم و فنون هوایی ارتش، تکمیل و عملیاتی کردن بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی نهاجا، تأسیس پروژه هواپیماسازی اوج، ساخت هواپیمای پرستو، بهینه سازی رادارهای نهاجا، ساخت و تولید بمبها و موشکهای هدایت شونده، ارائه طرح ساخت رادار ملی و خرید هواپیماهای اف-۷، میگ -۲۹، سوخوی-۲۴ و دهها پروژه آفندی و پدافندی که امروز نقش راهبردی را در نیروی هوایی ارتش دارد همه از آثار به جا مانده ازاین شهید والا مقام است.
شهید ستاری از شروع جنگ تحمیلی که در مقام رئیس آموزش رادار معاون عملیات پدافند هوایی نیروی هوایی ارتش و سپس به سمت معاون عملیاتی فرماندهی پدافند هوایی نیروی هوایی ارتش گزینش شد، همواره در جبههها و قرارگاهها حضور فعال داشته و علاوه بر هدایت سایتهای پدافندی و رفع نیازهای آنان نقش هماهنگ کننده سایتها با قرارگاهها را نیز انجام داد.
کدام فرمانده پدافند ارتش جنگندههای بعثی را کلافه کرد؟
یکی از اقدامات مهم شهید ستاری در دوران دفاع مقدس هدایت موفق و دقیق بخش پدافندی نیروی هوایی ارتش بود. ابتکارات و تلاش بی وقفه او در بخش پدافند بر محدودیتهای سیستم پدافندی غلبه پیداکرد. به طوری که سرلشکر پاسدار محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میگوید: «شهید ستاری در عملیات "والفجر -۸" نهایت ایثار و ابتکار را از خود به نمایش گذاشت» این مطلب مربوط به زمانی است که دشمن سیستم دفاع موشکی هاگ را از کار میاندازد و شرایط برای نیروهای خودی به جهت بمبارانهای شدید شیمیایی دشمن بسیار سخت میشود و این شهید ستاری است که در مدت زمان کوتاهی با عملیاتی نمودن سایت موشکی نیروها را از حملات بی امان دشمن نجات میدهد؛ و ۷۰ فروند هواپیمای دشمن در این عملیات با طرح ابتکاری این شهید سرنگون میشود.