برای انجام چه کارهایی به دفاتر پیشخوان دولت برویم؟
حتما در حین پیاده روی در خیابان، یکی از تابلوهایی که نظرتان را جلب خواهد کرد، تابلوهای دفاتر پیشخوان دولت هستند. شاید با دیدن این تابلوهای متعدد از خود پرسیده باشید که واقعا چه نیازی به اینهمه دفاتر پیشخوان دولت است و مگر در این مراکز چه اموری انجام میشود که با گذر کردن از هر چند خیابان باید یکی از آنها را مشاهده کرد؟
این دفاتر از سال ۸۸ بهرهبرداری و رسما کار خود را آغاز کردند. مطابق برنامهریزیهایی که ابتدا صورت گرفت به ازای هر ۲۰ هزار نفر یک دفتر پیشخوان الکترونیک باید ایجاد شود. این دفاتر، خدمات دولتی را به صورت الکترونیکی در اختیار ارباب رجوع قرار میدهند و به همین منظور هم ایجاد شدهاند و تلاش شده مانع موازی کاری در دستگاههای دولتی بشوند. در این دفاتر خدمات بسیار زیادی ارائه میشود و دولت با ایجاد این دفاتر مانع از اتلاف وقت عموم مردم در ادارههای دولتی شده است.
امور محوله ثبت احوال
امور مربوط به شرکت آب و فاضلاب
امور مربوط به شرکت گاز و توانیر
امور مربوط به شهرداری
احراز هویت بیمه بیکاری
احراز هویت کد بورسی
امور مربوط به بیمه و مالیات شرکتها
ثبت نام خودروهای اینترنتی
شارژ کارتهای اعتباری و دانشجویی
خدمات سامانه همتا
خدمات شبکه های اپراتوری همراه اول،ایرانسل و رایتل
خدمات مربوط به مخابرات و اینترنت
و خدمات دیگر
ساعت کار دفاتر و یافتن آدرس دفاتر پیشخوان:
با یک جستجوی ساده در گوگل، فهرست نزدیکترین دفاتر پیشخوان دولت و نشانی و شماره تلفن آنها در دسترس شما خواهد بود. با بروز ویروس کرونا ساعت کاری دفاتر پیشخوان دولت نیز تحت شعا قرار گرفت. از این رو دفاتر پیشخوان دولت از ساعت ۸ تا ۱۴ به ارائه خدمات میپردازند. در حالی که قبل از شیوع کرونا پایان ساعت دفاتر پیشخوان دولت تا ساعت ۱۸ بوده است.